Terapii alternative online (terapie la distanță):

Protocoale energetice, terapie reiki, terapia cu raze vindecătoare, coaching terapeutic, terapie pentru eliberare și vindecare emoțională, terapie pentru sănătate și o stare de bine!

TERAPII ALTERNATIVE ONLINE, TERAPIE ENERGETICĂ ȘI TERAPIE PENTRU ELIBERARE EMOȚIONALĂ, LA DISTANȚĂ, ORIUNDE TE-AI AFLA!

Tel: 0747-080238, 0747-080239 sau E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Adevăratul drum spre starea ta de bine!!!
Protocoalele energetice, ale razei vindecătoare, pentru vindecare energetică-holistică, eliberare emoțională, relaxare la nivel celular, pentru re-echilibrarea elementelor: apă, aer, foc și pământ și energie. Curățarea, echilibrarea și vindecarea chakrelor (cei 7 centri energetici). Vindecare holistică la nivel de corp-minte-suflet. Dizolvarea emoțiilor negative, a frustrărilor și a traumelor trecutului. Vindecarea energetică a multor afecțiuni de ordin fizic și emoțional. Restart la nivel celular! Cea mai completă și complexă terapie alternativă!
Rezultatul? Sănătate fizică și emoțională, relații potrivite, prosperitate și succes!
Protocoalele de tratament se pot realiza online, de la distanță, oriunde te-ai afla! În această perioadă vei beneficia de o serie de ședințe de terapie online, (terapie energetică Reiki, ședințe RESTART cu raze magice energetice vindecătoare și ședințe de Coaching terapeutic și de eliberare emoțională, pentru a ne asigura că tot ceea ce a fost afectat în plan fizic și emoțional, va funcționa din nou la un nivel optim-sănătos!). La aceste ședințe de terapie, vei participa activ, ne vedem pe whatsapp, rezolvăm cât mai multe din problemele tale fizice și emoționale.
Dizolvăm blocajele din câmpul energetic, blocaje care au dus la boală și suferință fizică sau emoțională. Îți voi seta pozițiile de tratament și voi lucra prin mâinile tale!
Simți că nimic nu mai merge cum trebuie? Ai sentimentul unui puternic blocaj energetic fixat pe relații, bani, carieră sau sănătate? Te putem ajuta să ajungi din nou la echilibru! Detalii la 0747080238 sau pe Whatsapp la același număr. Nu lăsa viața să-ți fie ca o salcie bătută de vânt! Eliberează-te! Recâștigă-ți sănătatea, starea de bine și încrederea! CURAJ! Detalii și înscrieri la tel: 0747-080238. Horațiu-Flaviu, maestru reiki, maestru în tehnica energetică raza vindecătoare, autor al cărții ”Raza vindecătoare” și Ioana Lavinia, life & wellness coach, master în terapii de eliberare emoțională.

1. PROTOCOLUL DE 21 DE ZILE, AL RAZEI MAGICE VINDECĂTOARE. Vindecarea energetică a unor disfuncții fizice sau mental-emoționale. Timp de 3 săptămâni, vom face terapie online (ne auzim la telefon, ne vedem pe whatsapp) și în timpul celor 7 ședințe de bioenergie, dizolvăm blocajele din câmpul energetic, blocaje care au dus la boală și suferință. Vei primi schema de tratament holistic energetic și vei avea ”teme de casă”, vei lucra aproape în fiecare zi. Îți voi seta pozițiile de tratament și voi lucra prin mâinile tale, în zilele și orele stabilite pentru tratamentul energetic! Vei primi și Rețeta cosmică personalizată! particula de luminaVei primi șirul de numere care reprezintă spirala ta cosmică, precum și exercițiul pe care va trebui să-l faci singur/singură, timp de 21 de zile consecutive, pentru alinierea spiralei tale personale la spirala cosmică de energie! Rezultatele? Liniștea interioară, relaxare, echilibrul elementelor (apă, foc, aer, pământ) și apropierea de Univers! Stare de pace interioară, armonie în relații și succes profesional! Rețeta cosmică personală se integrează în șirul lui Fibonacci și este un dar al razelor magice vindecătoare și a Legii atracției universale!
Trimite o fotografie recentă și data nașterii, îți voi calcula șirul tău de numere cosmice și apoi îți voi trimite rețeta personală, însoțită de exercițiul personalizat. De asemenea, vei primi cadou, cartea ”Raza vindecătoare: ghid practic de autotratament și vindecare alternativă cu energie universală”, în format electronic (PDF).Ședințele vor avea darul să-ți refacă starea de bine și de sănătate, să-ți redea încrederea în tine și pofta de viață! Costul acestui protocol de tratament energetic este de 1000 lei (210 euro). Detalii la tel: 0747-080238, maestru Horațiu-Flaviu, autorul cărții ”Raza vindecătoare”.

2. Terapie NLP Energy și EMI (Eye Movement Integration) pentru eliberare emoțională și eliminarea blocajelor energetice, fixate pe relațiile personale, pe carieră sau finanțe personale. Terapie la distanță (online). Adevărul despre tine!
Ceva nu este în regulă la serviciu sau acasă? Simți că ești la capătul puterilor? Nu-ți găsești liniștea și pacea interioară? Există în viața ta trecută evenimente și situații care te-au traumatizat, te-au umplut de frustrări și ți-au creat blocaje în prezent? Există persoane care nu te înțeleg și-ți tulbură viața de familie? Ți-ai pierdut curajul de a spune și a face ceea ce îți dorești cu adevărat? Vrei să afli care este misiunea ta personală?
Nu reușești încă să găsești persoana potrivită pentru tine, care să te iubească și să-ți aducă bucurie în viață? Ai senzația că energiile negative ți-au acaparat viața? Nu poți ieși din starea de anxietate? Îți faci prea multe griji, gândurile negative nu-ți dau pace și-ți provoacă insomnie? Nu știi încotro să-ți îndrepți pașii? Ai nevoie de cineva care să te înțeleagă, să te asculte și să te ghideze spre lumină. Eu te pot ajuta! Vom face împreună cele mai profunde și mai eficiente exerciții destinate echilibrării mental-emoționale. Tehnica E.M.I (mișcările ochilor, ghidate de terapeut, vor avea ca efect echilibrarea emisferelor cerebrale și depășirea situațiilor frustrante/traumatizante din trecut sau prezent). Ședințe de eliberare emoțională, pe parcursul cărora vei conștientiza clar ce anume te împiedică să-ți trăiești viața așa cum vrei. Tehnica NLP Energy va avea ca efect eliminarea energiilor negative rezultate din emoțiile negative și din evenimentele traumatizante, va elimina restricțiile și durerile din corp, care au rezultat în urma dezechilibrelor emoționale. De ce să mai suferi? La urma urmei, ești cea mai importantă persoană! Dacă tu ești bine, totul în jurul tău este bine! Ieși de sub carapace! Ai încredere în tine! Trăiește liber!
Terapeut: Ioana Lavinia Baciu, maestru în programare neurolingvistică, autoare a cărții de dezvoltare și transformare personală ”Eu Aleg”. Detalii și programare la tel: 0747-080239. Costul programului de coaching terapeutic și eliberare emoțională este de 1000 lei (200 euro) și include 6 ședințe online. Ședințele de terapie au loc online, telefonic și video, (pe WhatsApp, la aceleasi numar de telefon) și se desfășoară pe o perioadă de aproximativ 3 săptămâni. Te aștept cu drag!

3. Ședințe de hipnoză, regresii temporale, vindecarea trecutului personal, transe hipnotice active
Află unde sunt blocajele! Accesarea subconștientului prin transe hipnotice va avea darul de a scoate la lumină adevărul tău personal. Cine ești? Care este adevărata misiune pământeană? Cum să-ți faci ordine în gânduri și emoții? Vom face împreună, online (pe whatsapp), pe parcursul a 3 săptămâni, o serie de 6 ședințe de hipnoterapie și meditații hipnotice ghidate. Cost 1000 lei (200 euro). Detalii și înscrieri la tel: 0747-080239. Maestru NLP, Ioana Lavinia Baciu.

Terapie reiki, raza vindecătoare, craniosacrală, ședințe de coaching therapeutic cu NLP, online (la distanță, oriunde te-ai afla!); programare la tel: 0747-080238 sau 0747-080239.
Terapia cu raze vindecătoare, terapia reiki, NLP Energy și terapia craniosacrală ajută la alinarea durerii sau vindecarea unei game largi de boli şi disfuncţii cum ar fi:
1. Migrene, cefalee, amețeli.
2. Dureri de gât şi spate, muschi, oase, ligamente si articulatii
3. Stres şi probleme legate de tensiuni nervoase
4. Afecţiuni ale creierului şi măduvei spinării ca urmare a accidentelor
5. Stres post traumatic, impotență
6. Disfuncţii post chirurgicale
7. Oboseala cronică, insomnie
10. Colici, artrita reumatoida, fibromialgie
11. Dureri lombare si cervicale, dureri de umar si genunchi
12. Dificultăţi de învăţare, dislexia
13. Scolioză, artroza, sinuzita, afectiuni ale colonului
14. Probleme ortopedice, gonartroza
15. Dereglări ale sistemului nervos central
16. Deteriorare a funcţiilor de coordonare motorie
17. Disfuncţii ale ţesutului conectiv (fascia)
18. Disfuncţii ale articulaţiei temporo-mandibulară
19. Boli neurovasculare şi ale imunitaţii
20. Depresie, anxietate, astm bronsic
21. Dificultăţi emoţionale, insomnie, infertilitate
22. Recuperare dupa accidente vascular-cerebrale
23. Lumbago acut, lombo-sciatică, spondiloze, discopatii
24. Diverse afectiuni si boli ale organelor interne (stomac, colecist, ficat, pancreas, intestine, colon, inima, plamani, laringe, esofag, aparat urogenital, orl etc).
Lista poate continua. Importante sunt următoarele:
Persoane cu diferite dureri și afecțiuni "duse în spate" de ani de zile, au scăpat de dureri în doar câteva ședințe.
Merită încercat cu încredere!Poza cabinet 1
De obicei, mulți oameni sunt sceptici sau reticenți în ceea ce privește șansele de reușită ale terapiilor reiki, raza, emo, nlp energy și nici nu este de mirare, atâta vreme cât, ani de zile, n-au reușit să se vindece altfel. De aceea zic și insist: încercați cu încredere, șansele de vindecare sunt foarte mari!! Aveți încredere în lumină și energie! La urma urmei, acestea sunt tot ceea ce avem nevoie pentru a funcționa optim și sănătoși!!! Practic, nu există limite în ceea ce privește forța binefăcătoare a tratamentelor bioenergetice, reiki și raza. Ele sunt adecvate indiferent de afecțiune și nu prezintă reacții adverse sau contraindicații. Nu facem "minuni", dar miracolul poate să apară acolo unde și când te astepți mai puțin!!!
Tratamentul cu raze vindecătoare, NLP Energy, EMI, Reiki si Terapia Craniosacrală se adresează atât persoanelor cu probleme de sănătate dar şi persoanelor care vor să-şi păstreze un tonus de viaţă normal, să facă faţă stresului zilnic mai uşor. E adecvată tuturor grupelor de viaţă de la copil, la vârsta a treia.
Programare la tratamente online (de la distanță), la tel: 0747-080238, 0747-080239 sau e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Vă dorim multă sănătate și bucurie!

Ioana Lavinia & Horațiu Flaviu