Plasturi pentru articulații

Plasture pentru articulatii. Sunt folosiţi pentru deblocarea canalelor energetice, deblocarea vaselor sangvine, paralizie, ameliorarea durerilor articulare, deblocarea depunerilor de săruri şi mobilizarea mineralelor în zona leziunilor osoase.
plasturi_articulatii-1187-1615790474
Preţ Vechi
50,00 lei
Preț / kg:
Descriere
Durerile articulare, cunoscute sub denumirea medicală de artralgie, pot afecta una sau mai multe articulaţii ale corpului uman. Articulaţiile facilitează mobilitatea şi flexibilitatea corpului, motiv pentru care sunt extrem de sensibile la traumatisme sau în urma exercitării unei presiuni intense. Totodată, lezarea sau inflamarea unei articulaţii poate provoca un disconfort major, fapt care poate interfera cu realizarea activităţilor zilnice!

Durerile articulare sunt dificil de suportat, mai ales când persoana în cauză nu îşi poate desfăşura activităţile zilnice; astfel, activităţi simple, precum perierea părului, periajul dinţilor, mersul la toaletă sunt greu de realizat şi obositoare şi, în plus, agravează durerea. În funcţie de cauze şi simptome o persoană poate prezenta dureri articulare pentru o perioadă determinată de timp sau pentru tot restul vieţii.

Autoîngrijirea este esenţială pentru a face faţă durerilor de articulaţii!
 
Plasturii sunt o reţetă a Medicinii Tradiţionale Chineze încă din antichitate şi a fost înregistrată în 1899.
Folosiţi pentru deblocarea canalelor energetice, deblocarea vaselor sangvine, paralizie, amelioarea durerilor articulare, deblocarea depunerilor de săruri şi mobilizarea mineralelor în zona leziunilor osoase, îmbunătăţirea circulaţiei sângelui în zona afectată, încetineşte dezvoltarea tumorilor.

Au fost testate clinic, clasificate ca produse non-toxice, produse în condiţii de siguranţă, nu contin aditivi chimici, nu au efecte secundare.

Compoziție plasturi pentru articulații:
Radix angelicae sinensis, radix heraclei, camphor,  bomeolum syntheticum, fols carthami, menthol, semen persicae, eupolyphage,  excipient radix silen.
 
Mod de utilizare:
Se aplică plasturele pe locul cu probleme după ce se pre-degresează pielea cu apă caldă sau o soluţie de alcool. Plasturii se aplică pentru o perioadă cuprinsă între cateva minute şi 12 ore.
 
Durata procedurii:
Minim 10 zile. Pentru obţinerea unui rezultat mai bun, se recomandă repetarea de 2-3 ori a procedurii.
 
Nu se vor aplica
La femei însărcinate, la persoane cu pielea hipersensibilă, pe piele afectată şi răni deschise.
 
Specificații plasturi pentru articulații:
10 plasturi/ cutie
 
Condiții de depozitare
Plasturii pentru articulații se vor păstra într-un loc uscat
 
Comentarii
Ce spun clientii nostri despre produse:
  • Cosmina

    Ii recomand cu caldura rezultatele au fost imediate dupa doar un singur plasture folosit durerea de reumatism simtita a disparut incat nu mi-a venit sa cred!!!

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.