Papuci reflexoterapie - culoare roșie

Papuci reflexoterapeutici rosii. Aproximativ 94% din totalul terminațiilor nervoase care corespund fiecărui organ al corpului uman sunt dispuse pe suprafața tălpilor picioarelor, iar reflexoterapia este o tehnică special de masaj al acestor terminații nervoase, procedeu care are drept scop redobândirea stării de sănătate.
papuci-reflexo-roz-1615792160
Preţ Vechi
100,00 lei
Preț / kg:
Descriere

Medicii din timpuri străvechi au descoperit că acționând asupra anumitor puncte reflexogene din talpă și palmă pot vindeca întregul organism uman. Apoi, tehnica a fost preluată și îmbunătățită din generație în generație până în zilele noastre. Ceea ce se întâmplă în corp este reflectat în punctele reflexogene din talpă și palmă. Întotdeauna o atingere aduce după sine o reacție în organism. Reacțiile apărute în urma apăsării unui punct reflexogen pot fi de la senzații fizice până la emoții puternice. Acestea din urmă apar în așa numitul ”proces de autovindecare”.

Reflexoterapia prin masaj în talpa piciorului este o știință alternativă care se ocupă cu acţionarea asupra punctelor de reflex care corespund tuturor organelor (plămâni, ficat, inimă, intestin subțire, intestin gros, etc.) şi sistemelor din organism. Masajul în talpă cu ajutorul acestor papuci reflexoterapeutici EDEN LINE poate fi aplicat tuturor categoriilor de vârstă, având atât un scop de prevenţie, cât şi de tratare a unor afecţiuni acute sau cronice. Prin utlizarea papucilor reflexoterapeutici Eden Line se folosește propria greutate a persoanei pentru masarea zonelor reflexogene din talpă.

Este recomandat ca papucii reflexoterapeutici să fie purtați în mai multe reprize într-o zi. Pe parcursul unei şedinte (10 - 15 minute), persoana în cauză va resimţi diverse senzaţii, de la relaxare până la o uşoară durere sau disconfort în zona tălpilor sau a picioarelor. În cazul în care se simte un disconfort, rezultă că acea persoană suferă de o anumită afecțiune sau dezechilibru. Această senzație va fi simțită doar la început, până când organismul va funcționa așa cum trebuie. Atunci când apăsarea punctelor din talpă are ca efect relaxarea, înseamnă că organele/ sistemele aferente funcţionează corespunzător.

Beneficiile utizilizării papucilor reflexoterapeutici EDEN LINE:

 • Relaxarea mușchilor și țesuturilor;
 • Stimularea metabolismului celular;
 • Îmbunătățirea/restabilirea mobilității articulațiilor;
 • Îmbunătățirea circulației sanguine și fluxului limfatic;
 • Reducerea stresului și anxietății;
 • Eliberarea toxinelor din organism;
 • Redarea energiei și bunei dispoziții;
 • Îmbunătățirea activității cerebrale;
 • Ameliorarea durerilor de spate, de cap, musculare și articulare;
 • Activarea și sprijinirea mecanismelor de refacere a organismului;
 • Întărirea sistemului imunitar.

IMPORTANT! Papucii reflexoterapeutici Eden Line pot fi folosiți doar în interiorul casei. Fiecare pereche de papuci reflexoterapeutici conține 6 magneți care se aplică în spațiile (orificiile) din interiorul tălpilor.     

Comentarii
Ce spun clientii nostri despre produse:
 • Valeria N.

  Foarte buni pentru circulatie si energie, mi-au schimbat starea de spirit va multumesc!

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.