Manșete cu turmalină

Manșete cu turmalină pentru încheieturile mâinilor
centuri_incheieturi-6270-1615789659
Preţ Vechi
60,00 lei
Preț / kg:
Descriere
Utilizarea sistematică a acestor benzi cu turmalină pentru încheieturi, care prin  proprietățile sale modifică starea țesăturilor din profunzime, produc următoarele efecte: 
 
- Elimină durerile din zona încheieturilor;
- Deblochează articulațiile încheieturilor, îmbunătățește flexibilitatea zonei; 
- Ameliorează circulația sângelui în zona încheieturii; 
- Relaxează mușchii scheletici; 
- Vasodilatație prin relaxarea musculaturii arteriolare urmată de îmbunătățirea circulației sangvine și limfatice. 

Contraindicații

- Febră;
-  Predispoziție la hemoragii; 
-  În timpul sau după hemoragii; 
-  Afecțiuni dermatologice la nivelul de aplicare al dispozitivelor; 
-  Hipertiroidie; 
-  Gravide, femei care alăptează. 
 

Precauții: 

Afecțiuni cardiace.
A nu se folosi mai mult timp decât este indicat și a nu se uda cu multă apă.
A nu se folosi în timpul somnului. 
 
 

Mod de folosire:

Se umezește o mică suprafață din zona de mijloc a dispozitivului cu puțină apă și apoi se fixează pe piele în locul unde este resimțită durerea. În mod obișnuit după aproximativ 10-15 minute, circulația sangvină din zonă se îmbunătățește și zona respectivă începe să se încălzească. Poate uneori să apară și o senzație de usturime. Aceste fenomene ajung să persiste până la 3-4 ore și se pot reactiva pe parcursul zilei spontan sau dacă zona respectivă este umezită cu puțină apă caldă. Timpul de aplicare este de 15-30 minute de 2 ori pe zi. Aceste manșete pot fi aplicate și fără umezire prealabilă, caz în care senzațiile specifice apar într-un interval de timp mai lung putând fi purtate până la 5 ore într-o zi. Unele persoane pot constata că au o sensibilitate mai accentuată, motiv pentru care, dacă vă aflați printre aceștia se recomandă să purtați dispozitivele cu turmalină în limita tolerabilității proprii. 
 
 

Recomandări de utilizare:

La început, în prima săptămână este suficient să aplicați manșetele cu turmalină pentru 10 minute de câte 2 ori pe zi. Din a doua săptămână puteți mări intervalul până la 10-15 minute de 2 ori pe zi. În acest regim continuați timp de 3 luni. După o pauză de o lună de zile puteți relua aplicarea manșetelor în aceeași manieră. 
 
Mod de întreținere: pentru spălarea manșetelor cu turmalină, folosiți apă călduță, fără detergenți, înălbitori sau săpun, temperatura apei fiind de maxim 40°C.
 
Mod de folosire: Se umezește o mică suprafață din zona de mijloc a dispozitivului cu puțină apă și apoi se fixează pe piele în locul unde este resimțită durerea. În mod obișnuit după aproximativ 10-15 minute, circulația sangvină din zonă se îmbunătățește și zona respectivă începe să se încălzească. Poate uneori să apară și o senzație de usturime. Aceste fenomene ajung să persiste până la 3-4 ore și se pot reactiva pe parcursul zilei spontan sau dacă zona respectivă este umezită cu puțină apă caldă. Timpul de aplicare este de 15-30 minute de 2 ori pe zi. Aceste manșete pot fi aplicate și fără umezire prealabilă, caz în care senzațiile specifice apar într-un interval de timp mai lung putând fi purtate până la 5 ore într-o zi. Unele persoane pot constata că au o sensibilitate mai accentuată, motiv pentru care, dacă vă aflați printre aceștia se recomandă să purtați dispozitivele cu turmalină în limita tolerabilității proprii. 
 
Recomandări de utilizare: la început, în prima săptămână este suficient să aplicați manșetele cu turmalină pentru 10 minute de câte 2 ori pe zi. Din a doua săptămână puteți mări intervalul până la 10-15 minute de 2 ori pe zi. În acest regim continuați timp de 3 luni. După o pauză de o lună de zile puteți relua aplicarea manșetelor în aceeași manieră. 
 
Mod de întreținere: pentru spălarea manșetelor cu turmalină, folosiți apă călduță, fără detergenți, înălbitori sau săpun, temperatura apei fiind de maxim 40°C.
Contraindicații: 
 Febră;  Predispoziție la hemoragii;  În timpul sau după hemoragii;  Afecțiuni dermatologice la nivelul de aplicare al dispozitivelor;  Hipertiroidie; 
 
  Gravide, femei care alăptează. 
 Elimină durerile din zona încheieturilor;  Deblochează articulațiile încheieturilor, îmbunătățește flexibilitatea zonei;  Ameliorează circulația sângelui în zona încheieturii;  Relaxează mușchii scheletici;  Vasodilatație prin relaxarea musculaturii arteriolare urmată de îmbunătățirea circulației sangvine și limfaticedwadwaEfectele benefice se datorează radiațiilor infraroșii cu lungime de undă lungă pe care cristalele de turmalină le emit ca urmare  a încălzirii la contactul cu pielea corpului. Datorită creșterii temperaturii turmalinei sunt emiși ioni negativi cât și un câmp magnetic de joasă intensitate, care pătrund în straturile profunde ale pielii unde are loc diminuarea durerilor și inflamațiilor prin neutralizarea radicalilor liberi și  a altor substanțe toxice, rezultate în urma metabolismului celular alterat. 
Utilizarea sistematică a acestor dispozitive, care prin  proprietățile sale modifică starea țesăturilor din profunzime, produc următoarele efecte:

Comentarii

Ce spun clientii nostri despre produse:

  • Gheorghe S.

    Mi-au imbunatatit circulatia si acum pot sa misc mainile fara durere multumesc!!
  • Fitea Sorina

    Foarte bune pentru cei care au dureri la incheieturi!!

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.