Genunchiere cu turmalină

Genunchiere cu turmalina. Dispozitive confecţionate dintr-o ţesătură în care sunt inserate cristale de turmalină. Efectele lor benefice se datorează radiaţiilor infraroşii cu lungime de undă lungă pe care cristalele de turmalină le emit ca urmare a încălzirii la contactul cu pielea corpului.
centuri_genunchiere-7456-1615787514
Preţ Vechi
110,00 lei
Preț / kg:
Descriere
Efecte genunchiere cu turmalină:
- îmbunătăţesc circulaţia la nivelul genunchilor sau a articulaţiilor la nivelul cărora sunt aplicate;
- ameliorează amplitudinea mișcărilor articulaţiilor, ca urmare a eliminării durerile.
 
Mod de folosire genunchiere
Se umezeşte o mică suprafață din zona de mijloc a dispozitivului cu puţină apă şi apoi se fixează pe piele în locul unde este resimţită durerea. În mod obişnuit după aproximativ 10-15 minute, circulaţia sangvină din zonă se îmbunătăţeşte şi zona respectivă începe să se încălzească. Poate uneori să apără şi o senzaţie de usturime. Aceste fenomene ajung să persiste până la 3-4 ore şi se pot reactiva pe parcursul zilei spontan sau dacă zona respectivă este umezită cu puţină apă caldă. Timpul de aplicare este de 15-30 de minute de 2 ori pe zi. Centurile pot fi aplicate şi fără umezire prealabilă, caz în care senzaţiile specifice apar într-un interval de timp mai lung putând fi purtate până la 5 ore într-o zi. Unele persoane pot constata că au o sensibilitate mai accentuată, motiv pentru care, dacă vă aflaţi printre aceştia se recomandă să purtaţi dispozitivele cu turmalină în limita tolerabilităţii proprii.
 
Recomandari de utilizare
La început, în prima săptămână este suficient să aplicaţi centurile pentru 10 minute de câte 2 ori pe zi. Din a doua săptămână puteţi mări intervalul până la 10-15 minute de 2 ori pe zi. În acest regim continuaţi timp de 3 luni. După o pauză de o lună de zile puteţi relua aplicarea centurilor în aceeaşi manieră.
 
Mod de intretinere genunchiere cu turmalina
 Pentru spălarea centurilor, folosiţi apă călduţă, fără detergenţi, înălbitori sau săpun, temperatura apei fiind de maxim 400C.
 
Contraindicatii:
- Febră
- Predispoziţie la hemoragii
- În timpul sau după hemoragii
- Afecţiuni dermatologice la nivelul de aplicare al centurilor
- Hipertiroidie
- Gravide, femei care alăptează.
 
Precautii genunchiere cu turmalina:
- Afecţiuni cardiace
- A nu se folosi mai mult timp decât este indicat şi a nu se uda cu multă apă
- A nu se folosi în timpul somnului

De la prima utilizare veţi simţi efectele imediat !
Comentarii
Ce spun clientii nostri despre produse:
  • Lucian Cazac

    Am comadat genunchierele cu Turmalina si le-am asteptat cu nerabdare sperand din toata inima ca acestea sa rezolve problema pe care o aveam la laba piciorului drept. aceasta se umfa dupa fiecare zi de munca creand o stare de discomfort si intepaturi in zona de sub genunchi si chiar oboseala a genunchilor. Am folosit si rezultatele au fost spectaculoase chiar de la prima utilizare. Am atasat genunchierele direct pe piele si dupa aproximativ 15 minute zona genunchilor a devenit atat de fierbinte incat nu am mai putut sa suport si a trebuit sa le scot. Spre surprinderea mea dupa ce le-am scos am constatat ca pernutele de la talpa piciorului drept erau complet dezumflate iar flexibilitatea ambelor picioare era fenomenala. Sunt foarte incantat si mi-am dat seama ca le pot folosi cu incredere si efectiv stiu cand corpul meu imi ofera semnalul ca trebuie sa le scot. Rezultatele sunt vizibile chiar de la prima utilizare si le recomand cu caldura tutror celor cu probleme reumatice sau circulatie sanguina deficitara la nivelul picioarelor. Folositi cu incredere aceste genunchiere. Veti fi incantati de rezultate.
  • Mirel

    Recomand tuturor celor cu probleme reumatice si de circulatie. Mi-a rezolvat problemele si sunt foarte multumit!
  • Daniel

    Aceste genunchiere cu turmalina au dat rezultate de la primele utilizari. Senzatia de incalzire a fost foarte rapida. Aveam probleme cu genunchiul drept, in special atunci cand ma aplecam simteam o durere in interior. Dupa purtarea acestei genunchiere cu turmalina o perioada relativ scurta de timp, efectele nu au intarziat sa apara. Le recomand daca aveti dureri de genunchi!

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.