Centură cu turmalină pentru umeri

Centura cu Turmalina pentru Umeri.
Este confecţionată dintr-o ţesătură în care sunt inserate cristale de turmalină. Efectul ei benefic se datorează radiaţiilor infraroşii cu lungime de undă lungă, pe care cristalele de turmalină le emit ca urmare a încălzirii la contactul cu pielea corpului. În scurt timp, durerea va deveni amintire!
umeri-trm-7648-1615784941
Preţ Vechi
175,00 lei
Preț / kg:
Descriere

Această centură pentru umeri este confecționată dintr-o țesătură în care sunt inserate cristale de turmalină, obținute cu ajutorul metodei numite „tehnologia turmalinei lichide” prin împletirea în firul ţesăturii a microcristalelor de turmalină.

Când faceți comanda, scrieți la detalii măsura pe care o doriți sau sunați la 0747-080238 sau 0747-080239

Preț: 175 lei + transport (15 lei prin poștă sau 19 lei prin curier)

Efectul ei benefic se datorează radiaţiilor infraroşii cu lungime de undă lungă pe care cristalele de turmalină le emit ca urmare a încălzirii la contactul cu pielea corpului. Datorită creșterii temperaturii turmalinei sunt emiși ioni negativi cât şi un câmp magnetic de joasă intensitate, care pătrund în straturile profunde ale pielii unde are loc diminuarea durerilor și inflamațiilor prin neutralizarea radicalilor liberi şi a altor substanţe toxice, rezultate în urma metabolismului celular alterat.

Durerea de umăr poate fi rezultatul rănirii sau îmbolnăvirii articulației umărului. Leziunile pot afecta oricare dintre ligamentele, bursele sau tendoanele care înconjoară articulația umărului. Leziunile pot afecta, de asemenea, cartilajul, meniscul și oasele articulației. Articulația umărului este construită astfel încât sacrifică stabilitatea pentru mobilitate. Fiind o articulație extrem de mobilă, care joacă un rol central în acțiunea unei extremități majore, umărul este expus riscului de rănire. Leziunile obișnuite ale umărului pot duce la inflamația burselor (bursita) sau a tendoanelor (tendinita), ducând la impingement, instabilitate și umăr înghețat. Rupturile labrale pot apărea de la un cartilaj rupt. Fractura oaselor umărului poate cauza o durere intensă a umărului.

Centura pentru umeri cu turmalina:

- facilitează procesele de recuperare în afecțiunile ortopedice și/sau reumatologice

- stimulează circulația sanguina
- efect de incălzire locală, ajută la diminuarea durerilor articulare și musculare
- stimulează drenajul limfatic

De regulă, după aproximativ 10 minute apare o senzaţie evidentă de încălzire sau usturime la nivelul contactului cu tegumentele zonei.
 

Mod de folosire centura pentru umeri cu turmalina

Se umezeşte o mică suprafață din zona de mijloc a dispozitivului cu puţină apă şi apoi se fixează pe piele în locul unde este resimţită durerea. În mod obişnuit după aproximativ 10-15 minute, circulaţia sangvină din zonă se îmbunătăţeşte şi zona respectivă începe să se încălzească. Poate uneori să apără şi o senzaţie de usturime. Aceste fenomene ajung să persiste până la 3-4 ore şi se pot reactiva pe parcursul zilei spontan sau dacă zona respectivă este umezită cu puţină apă caldă. Timpul de aplicare este de 15-30 de minute de 2 ori pe zi. Centura poate fi aplicată şi fără umezire prealabilă, caz în care senzaţiile specifice apar într-un interval de timp mai lung putând fi purtate până la 5 ore într-o zi. Unele persoane pot constata că au o sensibilitate mai accentuată, motiv pentru care, dacă vă aflaţi printre aceştia se recomandă să purtaţi dispozitivele cu turmalină în limita tolerabilităţii proprii.
 

Recomandari de utilizare

La început, în prima săptămână este suficient să aplicaţi centura pentru 10 minute de câte 2 ori pe zi. Din a doua săptămână puteţi mări intervalul până la 10-15 minute de 2 ori pe zi. În acest regim continuaţi timp de 3 luni. După o pauză de o lună de zile puteţi relua aplicarea centurii în aceeaşi manieră.
 

Mod de intretinere

Pentru spălarea centurii, folosiţi apă călduţă, fără detergenţi, înălbitori sau săpun, temperatura apei fiind de maxim 40 C.
 

Caracteristici centura umeri:

Centura pentru umeri M, L, XL
 

Contraindicatii centura umeri:

 • •   Febră
  •    Predispoziţie la hemoragii
  •    În timpul sau după hemoragii
  •    Afecţiuni dermatologice la nivelul de aplicare al dispozitivelor
  •    Hipertiroidie
  •    Gravide, femei care alăptează

Precautii

 • •   Afecţiuni cardiace
  •    A nu se folosi mai mult decât timpul care este indicat şi a nu se uda cu multă apă
  •    A nu se folosi în timpul somnului

De la prima utilizare veţi simţi efectele imediat !

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.