Centură cervicală cu turmalină

Centura cervicală. Dispozitiv confecţionat dintr-o ţesătură în care sunt inserate cristale de turmalină. Efectele benefice se datorează radiaţiilor infraroşii cu lungime de undă lungă pe care cristalele de turmalină le emit ca urmare a încălzirii la contactul cu pielea corpului.
centuri_cervical-9386-1615787802
Preţ Vechi
55,00 lei
Preț / kg:
Descriere
Utilizarea sistematică a centurii cervicale, care prin proprietățile sale modifică starea țesuturilor din profunzime, produce următoarele efecte:
- elimină durerile articulare din zona gâtului, umerilor şi braţelor;
- deblochează articulaţiile coloanei vertebrale cervicale,  îmbunătățeşte flexibilitatea zone;
- ameliorează circulaţia sângelui în regiunea cervicală;
- înlătură cefaleea şi stările de stres sau de oboseală prin optimizarea circulaţiei cerebrale;
- reglează activitatea sistemului nervos, înlăturând insomniile.
Mod de folosire centura cervicala

Se umezeşte o mică suprafață din zona de mijloc a dispozitivului cu puţină apă şi apoi se fixează pe piele în locul unde este resimţită durerea. În mod obişnuit după aproximativ 10-15 minute, circulaţia sangvină din zonă se îmbunătăţeşte şi zona respectivă începe să se încălzească. Poate uneori să apără şi o senzaţie de usturime. Aceste fenomene ajung să persiste până la 3-4 ore şi se pot reactiva pe parcursul zilei spontan sau dacă zona respectivă este umezită cu puţină apă caldă. Timpul de aplicare este de 15-30 de minute de 2 ori pe zi. Centura poate fi aplicată şi fără umezire prealabilă, caz în care senzaţiile specifice apar într-un interval de timp mai lung putând fi purtate până la 5 ore într-o zi.Unele persoane pot constata că au o sensibilitate mai accentuată, motiv pentru care, dacă vă aflaţi printre aceştia se recomandă să purtaţi dispozitivele cu turmalină în limita tolerabilităţii proprii.
 

Recomandari de utilizare al centurii

La început, în prima săptămână este suficient să aplicaţi centura pentru 10 minute de câte 2 ori pe zi. Din a doua săptămână puteţi mări intervalul până la 10-15 minute de 2 ori pe zi. În acest regim continuaţi timp de 3 luni. După o pauză de o lună de zile puteţi relua aplicarea centurii în aceeaşi manieră.
 

Mod de intretinere a centurii cu turmalina

Pentru spălarea centurii, folosiţi apă călduţă, fără detergenţi, înălbitori sau săpun, temperatura apei fiind de maxim 400 C.
 

Contraindicatii centura cervicala cu turmalina

- Febră
- Predispoziţie la hemoragii
- În timpul sau după hemoragii
- Afecţiuni dermatologice la nivelul de aplicare al centurilor
- Hipertiroidie
- Gravide, femei care alăptează.
 

Precautii

- Afecţiuni cardiace
- A nu se folosi mai mult timp decât este indicat şi a nu se uda cu multă apă
- A nu se folosi în timpul somnului

De la prima utilizare veţi simţi efectele imediat !
Comentarii
Ce spun clientii nostri despre produse:
  • Mariana Apetrei

    Sunt foarte multumita de centura pentru gat, am avut probleme si dureri timp de 2 ani fara rezolvare. Dupa cateva folosiri pot sa ma misc si sa dorm fara probleme. Recomand. O folosesc in fiecare zi!!!
  • Barbu Gabriela

    Am probleme cu zona cervicala de cand ma stiu. Nu am reusit sa dorm o noapte fara sa ma trezesc de mai multi ani incercand si anumite exercitii si facand si kineto. Am comandat aceasta centura in speranta ca o sa ma ajute, la prima folosire am avut o senzatie placuta de caldura iar durerea a mai disparut dar de la a 2-a folosire mi s-a deblocat gatul si am reusit sa il misc fara durere. O folosesc zilnic! Sunt multumita si va recomand tuturor.

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.