Curs Practician Reiki -Inițiere la distanță

Curs "Practician Reiki" (gradele 1 și 2), online, cu inițiere la distanță. Vei învăța protocolul de autotratament, tratamentul altor persoane, dar și transmiterea energiei la distanță și în timp, pentru vindecarea trecutului sau crearea unui viitor optim din punct de vedere al sănătății, echilibrului și al succesului personal!
images-(2)-1604898964
Preţ Vechi
500,00 lei
Preț / kg:
ckr-1604898850
sistem-chakre_2-1604899069
Descriere

Detalii curs online "Practician Reiki" 500 lei/persoană

NLP & REIKI SOLUTIONS vine în întâmpinarea celor care își doresc să învețe de la distanță tehnica bioenergetică Reiki tradițional japonez – tehnica de relaxare, echilibrare și vindecare cu energie universală.

Cu siguranță ai auzit de beneficiile excepițonale ale tratamentelor reiki, dar încă nu ai avut posibilitatea să participi la un curs specializat. Motivele sunt diferite: poate că în localitatea ta de domiciliu nu a ajuns (și poate nu va ajunge prea curând) să se organizeze vreun curs de reiki; poate că nu ai cum să îți aloci timpul și bugetul necesare zilelor de curs organizat departe de casă; poate că starea ta de sănătate de la momentul respeciv te-a împiedicat să stai ore/zile în șir într-o sală de curs; poate că, deși ți-ai dorit să participi, ceva anume te-a impiedicat s-o faci: fie că nu erai în localitate când s-a organizat cursul, fie erai la serviciu sau la alte evenimente împreuna cu cei dragi; poate că ai vrea să înveți aceste tehnici în taină, departe de ochii celor ce nu înțeleg încă dorința ta de dezvoltare si evoluie spirituală...Cum spuneam, motivele sunt multe și diverse. Tocmai de aceea îți oferim șansa de a învăța și a te iniția de la distanță în arta spiritual-terapeutică Reiki, de acasă, în confortul și la timpul ales de tine!

Vei putea astfel să faci pasul mult dorit în dezvoltarea ta personală, fără să pleci departe de casă, făra să îți iei zile libere de la serviciu, fără să îi lipsești de prezența ta pe cei dragi și profitând de un buget de curs mult mai redus decât cel pe care l-ai fi alocat cursurilor clasice, pentru că, în cazul cursurilor de la distanță, nici tu și nici noi trainerii, nu avem cheltuieli suplimentare de deplasare, cazare, masă și închirierea sălilor de curs.

Cum se procedează?

Poți comanda cursul aici pe site sau pe e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la tel: 0747-080238. Trimitem o factură proformă; dupa ce ai achitat factura și ne-ai trimis dovada plății, îți trimitem pe e-mail caietele de curs, iar la data și ora pe care o stabilim de comun acord, vei beneficia de acordajul reiki prin ritual de inițiere de la distanță. Timp de 3 saptămâni aloc fiecarui cursant în parte resursele necesare unei instruiri corecte și de succes. Evident, cursul nu se termina aici, îți vom răspunde oricând pe e-mail, whatsapp sau mesagerie la intrebări legate de studiul sau practica reiki. Apoi nu rămâne decât să practici cât mai mult prin autotratament și prin tratamentul pe care îl vei oferi altor persoane, spre binele lor superior!

Detalii cursuri Reiki de la distanță:

Curs Reiki I - Inițiere de la distanță, Reiki gradul I:

Vei primi pe e-mail caietul de curs Reiki grad I (cca 20 de pagini word in format A4) de unde vei învăța:

-Istoricul Reiki tradițional (Usui Reiki Shiki Ryoho)

-Principiile reiki

-Chakrele (centri energetici) și organele aferente

-Pozițiile palmelor în autotratament și în tratamentele reiki de relaxare și echilibrare, pozițiile palmelor în tratamentul complementar și alternativ al diverselor afecțiuni (breviar terapeutic pentru peste 50 de afecțiuni posibile: de ajutor în dureri de cap, dureri de spate, dureri de umăr, brațe, gât, dureri de picioare, mușchi și articulații, diverse afecțiuni ale organelor interne, de ajutor în tratamentul anxietății, insomniei etc). Vei ști să te protejezi de energiile negative, vei avea mai multă vitalitate, mai multa forță vei avea un tonus pozitiv și vei lua decizii mult mai echilibrate!

-La data și ora stabilita de comun acord, vei beneficia de ritualul de inițiere de la distanță Reiki grad I.

Dupa inițierea de la distanță (acordajele) de gradul I vei dobândi instantaneu abilitatea de a contribui la vindecarea fizică a propriei persoane sau a altora, prin simpla aplicare a palmelor pe diverse zone afectate din corp (care prezintă deficit de energie).

Acordajul la energia universală reiki constă într-un ritual de inițiere, realizat de la distanță de catre maestrul-profesor, asa cum a fost transmis de maestrul fondator Dr. Mikao Usui. Acest ritual are menirea de a debloca centri energetici principali (chakrele) si de a face posibila accesarea energiei universale și transmiterea ei prin palme către propria persoană sau catre alte persoane sau ființe.

Curs Reiki II  - Initiere de la distanță, Reiki gradul II:

-Vei primi pe e-mail caietul de curs reiki de grad II (cca 20 de pagini) cu toate informațiile despre simbolurile reiki de grad II și cu diverse aplicații practice pe care le poți utiliza spre binele tău superior și al celor dragi ție!

-La data și ora stabilită de comun acord, vei beneficia de ritualul de inițiere si acordaj de la distanță (gradul II) pentru primirea simbolurilor sacre reiki:

-Cho Ku Rei (simbolul puterii luminii, simbol de purificare si încarcare energetica-se pot purifica alimente, cristale, plante, diferite obiecte etc, se pot energiza spații, locuinte, birouri etc, creste puterea de vindecare de până la 7 ori față de cea primită prin acordajul de grad I); Autotratamentul, dar și tratamentul oferit altor persoane, va fi mult mai intens și mai eficient!

-Sei He Ki (simbolul vindecării mental-emoționale).Se foloseste în tratamentele anxietății, atacuri de panică, sistem nervos central si orice afecțiuni ale câmpului mental-emoțional, ajuta în vindecarea dependențelor, se pot vindeca relații interpersonale, echilibrează emisferele cerebrale, se pot vindeca traume emoționale dobqndite în trecut etc);

-Hon Sa Ze Sho Nen (simbolul de transmitere și vindecare energetica la distanță și în timp-se pot curăța și energiza obiecte si persoane aflate la orice distanță. Se pot vindeca situatii din trecut, se pot manifesta mai rapid tendințe și dorințe proiectate în viitor etc). Vei putea transmite energie doar prin privire sau prin gând către persoana sau locul dorit. Vei gqndi si vei acționa aidoma celor pe care i-ai crezut până acum adevărați "magicieni"!

-Vei învăța metode eficiente de autotratament și protecție împotriva energiilor negative și tehnici de curățare energetică și purificare a persoanelor, spațiilor și obiectelor, indiferent că acestea se afla în proximitate sau la distanță!

Acordajul la energia universală reiki, constă într-un ritual de inițiere, realizat de la distanță de către maestrul-profesor, așa cum a fost transmis de maestrul fondator Dr. Mikao Usui. Acest ritual are menirea de a debloca centri energetici principali (chakrele) și de a face posibilă accesarea energiei universale si transmiterea ei prin palme către propria persoană sau catre alte persoane sau ființe. Energia va putea fi transmisă și prin privire sau gând.

Cost 300 lei. 

Cursul durează circa 1 săptămână, în care beneficiezi și de trei ședințe reiki la distanță, pentru curățarea câmpului energetic și deblocarea chakrelor!. În această perioadă, lucrăm 1:1, îți răspund la întrebările legate de studiul și practica reiki, ne scriem, ne auzim și dacă este cazul ne vedem pe whatsapp pentru înțelegerea mai bună a unor poziții de tratament reiki.
 
La sfârșitul cursului (inițierii la distanță) primiți diplomă de inițiere în grad de practician reiki (gradele 1 și 2)!

Competențe: absolventul acestui curs poate sa facă tratamente alternative cu energie, direct si de la distanță!

Cui i se adresează acest curs?
 
Cursurile Reiki (initierile Reiki de la distanta) se adreseaza cel putin urmatoarelor persoane: orice persoana care doreste sa se dezvolte spiritual, sa invete tehnica de vindecare cu bioenergie, persoane care doresc sa se autovindece sau sa-i vindece pe cei din familie (de obicei mamicile cu copii care au probleme de sanatate sau soti/sotii pentru parinti si parteneri de viata), persoanelor care sunt dornice sa-i ajute pe cei dragi aflati la distanta (români din diaspora sau persoanele dragi ramase acasa) oferindu-le tratamente bioenergetice de la distanta (necesita cel putin gradul II de initiere), maseuri, angajati ai saloanelor de intretinere corporala, cadrele medicale active sau la pensie, terapeuti din alte domenii ale medicinei alternative.De asemenea, acest curs este și pentru persoanele care doresc să inceapă o cariera de terapeut reiki (vindecare cu bioenergie universală). Reiki este o terapie complementară recunoscuta de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii. Reiki nu este o religie, nu este un panaceu universal, Reiki este o tehnica energetica de echilibrare, armonizare si relaxare, menita sa induca o stare optima de sanatate si echilibru mental-emotional!
 
Inițierile de la distanță sunt realizate de catre maestrul reiki Horațiu-Flaviu. Horațiu a susținut peste 100 de cursuri de inițiere reiki, atât cursuri clasice cât și online (de la distantă), a efectuat multe tratamente energetice, are generații multe de elevi, este un terapeut reiki cu o vasta experiență terapeutică, este terapeut craniosacral certificat de către institutul american Upledger, este maestru NLP & Coaching, este fondator al terapiei energetice "Raza vindecătoare" și autor al cărții cu același titlu!

Înscrieri pe site, la tel: 0747-080238 sau pe e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
Te aștept cu drag!
Cu prietenie,
Horațiu-Flaviu
Maestru profesor Reiki
NLP & REIKI SOLUTIONS
Alba Iulia, România
 
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., tel: 0747-080238

                                         

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.