Nume SKU Preţ Cantitate Taxă Reducere Total
 
Total

Modalitatea a de livrare

Nici un mod de livrare selectat
 
Total:
0,00 lei
0,00 lei
Note și cereri speciale
Termeni ai Serviciului

Termeni de serviciu

1. In cazul in care comanda se face telefonic sau prin whatsap la 0747-080238, veti primi o factura cu o valoare de 45 lei/exemplar (costul cartii si al transportului prin posta romana) pe care sa o achitati in contul firmei. Livrarea in acest caz se va face exclusiv prin posta romana, in termen de 3-4 zile lucratoare. Este cea mai ieftina variantă de comandă!

2. Expedierea produselor se va face la adresa de destinație specificata în comanda. Livrarea se face personal, de către personalul nostru pentru localitatea Alba Iulia. Livrarea se va face de către firma de curierat Nemoexpres pentru comenzile din alte orașe, de luni până vineri. Costul transportului este suportat de catre client si este de 19 lei prin curier sau 11 lei prin Posta Romana (pentru localitatile unde nu exista filiale ale firmei de curierat).

Termenul de livrare obișnuit al produselor cumpărate de la magazinul nostru se încadrează între 24 ore și 72 ore din momentul înregistrării comenzii de către reprezentanții.

În condiții speciale NLP & REIKI SOLUTIOS SRL își rezervă dreptul de a mări timpul de livrare. Aceste detalii iti vor fi comunicate în e-mailul sau telefonul de confirmare a comenzii.

Costurile de expediere pot suferi fluctuații în funcție de tarifele curierului care livrează coletul.

După finalizarea comenzii, vei primi un email de confirmare care va conține toate detaliile comenzii tale.