Ghid practic “Radionică mentală și împlinirea dorințelor”

Atrage în viața ta prosperitate, relații optime si mult succes! Ghid practic de dezvoltare și transformare personală și profesională!
Coperta ghid radionica jpg
Preţ Vechi
50,00 lei
Preț / kg:
Descriere

Radionică mentală și împlinirea dorințelor

Ghid practic de dezvoltare și transformare personală

“Radionică mentală, Legea Rezonanței, împlinirea dorințelor, radionică spirituala grafică!”- tehnici mentale de motivare, stabilire obiective și activare a puterii subconștiente! Tehnici radionice spirituale de influențare pozitivă a situațiilor de viață și de manifestare a dorințelor! 
Atrage în viața ta prosperitate, fericire și echilibru! Îți vei conduce de acum viața personală, cariera sau afacerile spre împlinirea dorinețlor si spre succes!

Acest ghid practic de radionică mentală se adreseaza persoanelor care doresc sa se dezvolte personal, să-și dezvolte abilitatea de a lucra cu subconstientul, persoanelor care doresc o viață mai bună din punct de vedere al sanătății fizice, mentale și emoționale, care doresc să atragă în viața lor prosperitate și relații personale și profesionale optime.
Ce vei descoperi în acest ghid practic?
-Vei învăța să îți stabilești cu claritate obiectivele și acțiunile menite să îți ghideze parcursul spre prosperitate, echilibru și succes!
-Vei învăță tehnici de automotivare și de depășire a obstacolelor de care ești constient sau nu.
-Vei înțelege puterea subconștientului și a afirmațiilor pozitive menite să atragă tot ceea ce ți-ai propus pentru viața ta personală, cariera, relațiile sau afacerile tale.
-Vei face cunoștință mai apoi și vei învăța să folosești diferite grafice din geometria sacră (pentagrama, cercul, floarea vieții, anthkarana, rombul Servranx etc), precum și folosirea pendulului "magic".
-Vei învăța cum se foloseste un grafic radionic din geometria sacră și cum poți să transmiti cu ajutorul energiei emise de acesta, diverse influențe pozitive asupra situațiilor personale de viață sau pentru a-i ajuta pe cei dragi. Vei deveni astfel mult mai puternic în decizii și acțiuni, vei acționa și vei gândi precum cei pe care i-ai crezut până azi adevarați magicieni.
-Vei ști să canalizezi forța mentală, energia personală și universală astfel încât sa atragi tot ceea ce este mai benefic pentru tine, spre binele tău superior și al celor din jurul tău!

CUPRINS:

 1. Care sunt obiectivele tale si cum vrei să le atingi?
 2. Exercitii practice
 3. Atenția internă si atenția externă: exerciții practice
 4. Planul de atingere a obiectivelor
 5. Subconștientul, comoara din fiecare dintre noi!
 6. Conștientul și subconștientul
 7. Resursele interne și resursele externe
 8. Cum folosim subconștientul, în mod conștient, în favoarea noastră?
 9. Exerciții practice
 10. Chestionar de abilități personale
 11. Schimbarea unei stări negative într-o stare pozitivă
 12. Radionică spirituală grafică: arta influențării pozitive a situațiilor de viață
 13. Când mintea și inima lucrează împreună, magia se produce!
 14. Pendulul radiestezic, pendulul magic!
 15. Despre pentagramă, pentaclu și alte grafice radionice din geometria sacră
 16. Modele de grafice radionice pentru obținerea unei stări optime de sănătate, armonie și prosperitate
 17. Exerciții practice: utilizarea pendulului și a graficelor radionice pentru îndeplinirea dorințelor.

Acest ghid se adresează oricărei persoane care dorește să se dezvolte spiritual, să cunoasca și să folosească legea atracției universale, legea rezonanței si tehnicile energetice radionice, spre manifestarea rapidă în viața de zi cu zi a dorințelor de sănatate, prosperitate, fericire, relații armonioase și succes, persoanelor din corporații și firme, care doresc sa-și dezvolte capacități sporite de lucru și management, oricăror persoane care doresc sa-și schimbe în bine viața personală și profesională!
Acest ghid este furnizat de NLP & REIKI SOLUTIONS.

Costul ghidului este de 50 lei + transport. 

Comandă acest ghid la 0747-080239 sau folosind butonul de comanda de pe site. Vei primi ghidul prin curier sau posta română.

Transportul are un cost de 19 lei. Total Ghid + transport = 69 lei

AUTOR:
Ioana Lavinia Baciu, Radionic master-trainer, NLP master practitioner, maestru reiki.
Informații la tel: 0747-080239 sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau pe site.

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.