1. Raza vindecătoare: ghid practic de autotratament și vindecare alternativă cu energie universală, format electronic (PDF)

Bine ai venit în lumea magică a razelor vindecătoare! După aproape 11 ani de la revelația razelor magice, ani de practică, meditație și studiu, am reușit să dezvolt tehnica de vindecare holistică și protocolul de autovindecare, pentru ca oricine va citi această carte, să poată accesa cu ușurință razele energetice vindecătoare, să-și poată îmbunătăți starea de sănătate și evident, să-i poată ajuta și pe cei dragi să o facă. Oricărui cititor al cărții îi va fi foarte ușor să-și elibereze singur, propriul vindecător care zace latent în adâncurile ființei sale. coperta raza screen 2Cartea conține 27 de poziții de autotratament energetic și dizolvare a energiilor negative!

Îți vei mulțumi că ai avut inspirația să citești această carte, îți vor mulțumi cei dragi. Generațiile care vin după noi îți vor mulțumi pentru faptul că te-ai adăugat la efortul zilelor noastre de a-i scuti pe ei de suferințe pe care noi le-am experimentat. Nu în ultimul rând, îți mulțumesc eu, pentru că ai curajul de a repune în mișcare acest dar care a fost, este și va fi întotdeauna prezent împreună cu noi și pentru noi: darul razelor magice vindecătoare!

Raza vindecătoare. Cea mai nouă și mai profundă tehnică terapeutică alternativă de transformare personală, autotratament și vindecare cu energie universală! Fără ritual de inițiere, fără simboluri! Ești propriul tău vindecător și al celor dragi ție! Am convingerea că această carte va contribui la reușita revoluției actuale în domeniul medicinei energetice alternative.

Autor: Horațiu-Flaviu Baciu. Este licențiat în sociologie, cu specializare în socio-psiho-pedagogie, este maestru fondator al tehnicii de vindecare holistică „Raza vindecătoare”. Este terapeut cu o vastă experiență practică. Este maestru-profesor de Reiki tradițional japonez, practician de terapie craniosacrală, specialist acreditat ANC in activităti de Coaching și maestru în tehnici de programare neurolingvistică (NLP).

Cartea poate fi comandată, în format electronic PDF, pentru suma de 3.99 euro (aproximativ 20 lei), prin Paypal, la adresa https://payhip.com/b/NECQ

2. ”Sub lumina neagră a zilei”, format electronic (PDF)

”Sub lumina neagră a zilei”, un roman de Dragoș George Baciu

Un roman intens, plin de acțiune și suspans. Este considerat unul dintre cele mai bune romane thriller ale momentului. De-a lungul celor 300 de pagini, acțiunea este presarata cu întrebări fundamentale cu privire la umanizare și credință.

1

Amplasată în misterioșii Munți Apuseni ai Transilvaniei, inspirată din folclorul românesc, acțiunea romanului prezintă eterna luptă dintre bine și rău, trăită de diverse personaje memorabile. Entitatea malefică, numită în folclor „Omul Negru”, pășește în lumea noastră în Noaptea de Sânziene, pentru a înlănțui sufletele muritorilor. Personaje care percep viața și legătura cu divinitatea în mod diferit, ajung să lupte împotriva răului, într-un spațiu ortodox și enigmatic.

O ultimă și adevărată cruciadă împotriva răului pur, venit din capătul unui multivers.

O călătorie magnifică, plină de momente intense, acțiune, inteligență și imaginație.

Carte nouă, 300 pagini. Editura "SMART Publishing", București, 2020

NOU! Cartea poate fi achiziționată (descărcată) și citită în format electronic (PDF), pentru suma de 3.99 lei, (aproximativ 20 lei) de pe site-ul https://payhip.com/b/wOoyl

 

 

Rezultate 1 - 2 din 2

Cărți și Ghiduri practice

Produse


”Eu Aleg!”. Ghid de autocunoaștere, automotivare și ...

Preţ Vechi:
50,00 lei
Preț / kg:

Administrația Câinilor Purpurii. O carte excepțională, ...

Preţ Vechi:
30,00 lei
Preț / kg: